Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zonguldak’ta Ambulans İçinde Sigara İçen Personele İdari Soruşturma!

Zonguldak kent merkezinde seyir halindeki bir ambulansın içinde sigara içen personel, çevredeki vatandaşların büyük tepkisini çekti. Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü, olayın ardından idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Zonguldak kent merkezinde seyir halindeki bir ambulansın içinde sigara içen

Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü: Zonguldak’ta Ambulansta Sigara İçen Personel Hakkında Soruşturma Başlatıldı

🚑 Zonguldak’ın en yoğun ve işlek lokasyonlarından biri olan Gazipaşa Caddesi’nde ilerleyen bir acil sağlık hizmetleri ambulansında kaydedilen görüntüler, kamuoyunda ve sosyal medyada büyük bir infiale yol açtı. Trafikte seyir halinde bulunan ambulansın ön yolcu koltuğunda oturan bir personelin, cadde boyunca sorumsuzca sigara içtiği anlar çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi.

Ambulans içerisinden yükselen sigara dumanlarını gören ve duruma şahit olan vatandaşlar, halk sağlığını korumakla yükümlü bir kurumun aracında sergilenen bu uygunsuz davranışa sert tepki gösterdi.

🏢 İl Sağlık Müdürlüğü Harekete Geçti: İdari İşlem Başlatıldı

Kanal B Zonguldak tarafından gündeme taşınan ve kısa sürede infial yaratan haberin ardından resmî makamlar süratle aksiyon aldı. Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü, konunun takibini yaparak bugün kurumsal bir basın açıklaması yayımladı. Söz konusu personelin bu kabul edilemez davranışı hakkında yasal mevzuat uyarınca soruşturma açıldığı belirtildi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan resmî açıklamada şu ifadelere yer verildi:

📜 “Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan ‘Zonguldak’ta ambulans içinde sigara içildi’ başlıklı haber üzerine ilgili personel hakkında idari işlem başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”