112 Acil Sağlık Hizmetlerinin Röntgenini Çekeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
112 Acil Sağlık Hizmetlerinin Röntgenini Çekeceğiz
Abone ol
Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında “ASHİ” görev yapan Sendika İş Yeri Temsilcileri ve sağlık çalışanları ile toplantı yaptı

Çeker Toplantı Sonrası Açıklamada Bulundu.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker Gebze, Cayırova, Darıca da bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonların “ASHİ” daki  Sendika İş yeri temsilcileri ve istasyonlarda görev yapan sağlık çalışanları ile toplantı yaptı. Toplantıya Engin AKPINAR, Selma Çalışkan, Emine Kartal, Dilek Yılmaz, Osman Karaman, Tuğba Bilen, Faruk Kulaksız, Recep Şahin, Serkan Taşcı, Engin Koç, Havva Yıldırım Güler, Hatice Altıntaş Gülen,  Ertan Karalı katıldı. Toplantıda çalışama hayatı ile ilgili gelişmeler hakkında İş Yeri Temsilcilerini ve  sağlık çalışanlarını bilgilendiren Şube Başkanı Çeker toplantı sonrası açıklamada bulundu.

 

Kocaeli 112 ASHİ Röntgenini Çekeceğiz. 

 

Şube Başkanı Çeker; 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan sağlık çalışanları fedakarca  24 saat nöbet usulüne göre zor şartlarda görev yapmaktadırlar, Diyen Başkan Çeker; Görev yapmış oldukları istasyonlardaki fiziki şartlar düzeltilmeli, hak etmiş oldukları ekonomik haklarını karşılıkları günü gününe ödenmeli, usulsüz uygulamalardan vaz geçilmeli diyen Çeker;  Bu gün burada yapmış olduğumuz toplantının benzerlerini diğer ilçelere de görev yapan 112 ASHİ görev yapan çalışanlar ile tekrarlayarak adeta Kocaeli 112 ASHİ röntgenini çekeceğiz dedi. 


Usulsüz Uygulamalara Sesiz Kalmamız Mümkün Değildir.

Başkan Çeker; Yapacağımız çalışmayı kısa sürede rapor haline getireceğiz, diyen Çeker; Raporu kamuoyu ile de paylaşacağız. Sağlık çalışanlarının daha rahat ve huzurlu bir ortamda vatandaşımıza  kaliteli sağlık hizmeti verebilmesi için sendika olarak üstümüze düşeni yapacağız. Başkan Çeker; Türk Sağlık Sen olarak bu usulsüz uygulamalara sesiz kalmamız mümkün değildir. Haksızlıklara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Kurum yetkilileri usulsüz uygulamalarına son vermedikleri  takdirde hukuki süreci başlatacağız. Diyen Şube Başkanı Çeker; Sendika üyemiz olsun veya olmasın tüm çalışanlara da hukuki destek sağlamak suretiyle çalışanın yanında olacağız dedi.

 

 

 BASIN BÜROSU:

 

 TÜRK SAĞLIK SEN KOCAELİ ŞUBE

Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
Facebook’a neden girilmiyorÖnceki Haber

Facebook’a neden girilmiyor

Sağlık-Sen, Haklı Mücadelesini SürdürecektirSonraki Haber

Sağlık-Sen, Haklı Mücadelesini Sürdürece...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar