Facebook’a neden girilmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Facebook’a neden girilmiyor
Abone ol
19 Mart 2016 cumartesi Facebook neden açılmıyor? İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde meydana gelen canlı bomba saldırısından sonra Facebook’a girilmiyor. Kullanıcılar Facebook’a neden girilmiyor? diye merak ediyor.

Bugün günlerden 19 Mart 2016 cumartesi Facebook yine açılmıyor. İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen canlı bombalı saldırıdan sonraFacebook açılmıyor. Facebook açılmıyor araması internette tavan yapmış durumda. Facebook neden açılmıyor sorusunun cevabını ise kimse net bir şekilde veremiyor. Dünyada ve Türkiye’de en çok üyesi olan sosyal paylaşım sitesi Facebook, 19 Mart 2016 cumartesi günü saat 11:55 civarı İstanbul’da meydana gelen patlamada İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 7’si ağır olmak üzere 36 kişinin de yaralandığı belirtiliyor. Facebook’un açılmama sorunu genel değil çünkü bazı kullanıcılar Facebook’a girebiliyor. Facebook’a giremeyen kullanıcılar “Facebook neden açılmıyor?” diye merak etmeye başladı.

Facebook erişime kapatıldı mı? Facebook’a erişim engellendi mi gibi sorular kullanıcılar arasında merak konusu oldu.


Facebook neden açılmıyor?

Facebook İstanbul’da yaşanan patlamadan sonra yoğunluktan ya da başka bir nedenden dolayı açılmıyor.

Facebook Açılmama Nedenleri

Sosyal paylaşım sitesi Facebook bazı kullanıcılara açılmıyor. Bunun nedenleri arasında DNS ayarları yer alıyor olabilir. Daha önce yasaklı sitelere girmek için kullanıcıların aktif ettiği DNS adresleri daha sonra hizmet vermeyi durdurduğunda normal sitelere girişlerde de sorunlar yaşanabiliyor. Eğer Facebook’a giremiyorsanız DNS ayarlarını kontrol edin ve bağlantınızın otomatik DNS almasını sağlayın. Bunu yapmanıza rağmen Facebook açılmıyorsa, kullandığınız internet tarayıcısının önbelleğini ve geçmişini silin. Google Chrome Tarayıcı önbelleğini silmek için CTRL+SHIFT+DEL tuş kombinasyonunu kullanabilirsiniz.

Güncellemeden dolayı da açılmıyor olabilir!

Akıllı cihazınzıda Facebook uygulamasını yakın bir zamanda güncellediyseniz, bu güncellemeden dolayı da Facebook açılmıyor olabilir! Facebook güncelleme yaptıysanız, dil ayarlarından English seçeneğini seçip daha sonra uygulamayı yeniden başlatın. Facebook açıldıktan sonra dil ayarlarından Türkçe’yi seçebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
Doktor Bakanlığı (!)Önceki Haber

Doktor Bakanlığı (!)

112 Acil Sağlık Hizmetlerinin Röntgenini ÇekeceğizSonraki Haber

112 Acil Sağlık Hizmetlerinin Röntgenini...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar