Tıp dünyasını ve Kütahya sağlık camiasını yasa boğan acı bir kaza meydana geldi. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği’nde asistan hekim olarak görevini sürdüren 27 yaşındaki Dr. Oğuzcan Orçan, izin gününde tatil yapmak amacıyla Mersin’e gitti.
Edinilen bilgilere göre, Mersin’de serinlemek amacıyla denize giren genç doktor, bir süre sonra akıntı ve dalgaların etkisiyle gözden kayboldu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye acil olarak sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.
🚨 Ekipler Denizden Çıkardı
Olay yerine sevk edilen arama-kurtarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde denizden çıkarılan Dr. Oğuzcan Orçan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Genç doktorun cansız bedeni, olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından otopsi ve işlemler için hastane morguna kaldırıldı.
Henüz mesleğinin baharında olan 27 yaşındaki Dr. Orçan’ın acı haberi, görev yaptığı Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere tüm sağlık çalışanları arasında büyük şok ve üzüntü yarattı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

