Manisa Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve sağlık çalışanları için özel bir Ebru sanatı etkinliği düzenledi. Etkinlik, geleneksel sanatımızın inceliklerini uygulamalı olarak deneyimleme imkânı sunarken, sağlık personelinin motivasyonunu artırmayı da hedefledi. Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi öğretmenlerinden Sibel Gürcü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen uygulamada, katılımcılar renklerin su üzerindeki zarif dansını gözlemledi ve kendi eserlerini yaratma şansı buldu.
Etkinliğe Katılım Yoğundu
Etkinliğe Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Fatih Zeren, Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlyas Kayaokay, Personel Hizmetleri Başkanı A. Alperen Akdinç, başkan yardımcıları Ümit Atman ve Tahsin Demirelli, Şube Müdürü Serdar Karaca, Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcıları Hatice Büyükaltay ve Mehmet Öztürk ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
Ebru Sanatının Büyüsü
Katılımcılar, suyun ve renklerin büyülü dansını deneyimleyerek geleneksel sanatın inceliklerini öğrendi. Sağlık personelinin etkinliğe gösterdiği yoğun ilgi, hem motivasyonu artırdı hem de kurumlar arası iş birliğine olumlu katkı sağladı.
Sağlık ve Sanat İş Birliği Sürdürülecek
Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlyas Kayaokay ve Manisa İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren, önümüzdeki dönemde “Sağlık ve Sanatın Buluştuğu” benzer etkinliklerin devam edeceğini ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirileceğini ifade etti.