Son Dakika ! Kayıp Doktor Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son Dakika ! Kayıp Doktor Bulundu
Abone ol
Bilecik Devlet Hastanesinde görev yapan ve iki gün önce evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan kadın doktorun bulunması için vilayet seferber olmuştu. Çalışmalar sonuç verdi ve Vali Halil İbrahim Akpınar müjdeyi sosyal paylaşım sitesi twitter'dan duyurdu. Akpınar; ""Kayıp doktor bulundu. Sağlık durumu iyi, ailesinin yanında." şeklinde mesajla sevindirici haberi takipçileriyle paylaştı.
Bilecik Devlet Hastanesinde görev yapan ve iki gün önce evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan kadın doktorun bulunması için vilayet seferber olmuştu.
 
 
 
 
Çalışmalar sonuç verdi ve Vali Halil İbrahim Akpınar müjdeyi sosyal paylaşım sitesi twitter'dan duyurdu. Akpınar; ""Kayıp doktor bulundu.
 
 
 
Sağlık durumu iyi, ailesinin yanında." şeklinde mesajla sevindirici haberi takipçileriyle paylaştı. 
 
 
 
 
 
Rahatsız olduğunu söylemişti
 
 
Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, kayıp doktorla ilgili yaptığı açıklamada, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Zeynep Sayar'dan (33) iki gündür haber alınamadığını söylemiş ve iş yerine gelmemesi üzerine bir sağlık görevlisinin onu cep telefonuyla aradığını belirterek şunları söylemişti: "Arkadaşlarımız kendisini arayarak sıkıntısı olup olmadığını soruyor.
 
 
O da biraz rahatsız olduğunu, bir süre sonra geleceğini söylüyor. Arkadaşlarımız da rahatsızlığı dolayısıyla bir ambulans gerekiyorsa göndermeyi teklif ediyor. 'Hayır, gerekli değil, birazdan geleceğim' diyerek telefonu kapatıyor. Doktor hanımın belli bir süre sonra mesaiye gelmemesinden dolayı arkadaşlar tekrar şüphelenip cep telefonunu arayınca ona ulaşamıyorlar.
 
 
Başhekimliğimiz tarafından yakınlarına, emniyete, savcılığa ihbarda bulunuluyor." 
 
 
Emniyet yetkilileriyle görüşmelerinde, Sayar ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamadığını öğrendiklerini dile getiren Yılmaz, merakla beklediklerinide ifade etmişti.
 
 
Yılmaz ayrıca, Sayar'ın ailesinin Bursa'dan Bilecik'e gelip emniyet ve savcılık yetkilileriyle görüştüğünü ifade ederek, "Doktorumuzun sağ salim işinin başına dönmesini ümit ediyoruz. İnşallah hayırlı haberler bekliyoruz" diye konuşmuştu.
 
 
MOBESE kayıtları incelendi
 
 
Bu arada, Sayar'ın, yalnız yaşadığı evin çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarında otomobiliyle ayrıldığının görüldüğü ve MOBESE kayıtlarına göre Bursa'ya giriş yaptığının belirlendiği öğrenilmişti.
 
 
Kaynak : 

Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
Sağlık-Sen yöneticileri müdür mü oluyor?Önceki Haber

Sağlık-Sen yöneticileri müdür mü oluyor?

Kredi kartında taksit sınırı delindiSonraki Haber

Kredi kartında taksit sınırı delindi

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar