Ocak 2019 Zamlı Maaş Bordroları için Tıklayınız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ocak 2019 Zamlı Maaş Bordroları için Tıklayınız
Abone ol
2019 Yılı Ocak Ayı Zamlı Maaş Bordroları Yayınlandı.E-Bordro ile Maaşlarını sorgulayabilir,Derece/Kademe Sendika Aidatı Kıdem yılı gibi bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.ATT (Acil Tıp Teknisyeni),Paramedik,Anestezi,Hemşire ve Diğer Sağlık Personellerinin 2019 Maaş Bilgileri Haberimizde

2019 Ocak ayı zamlı maaş bordroları e-devlet üzerinden yayınlandı.Yılın ilk ayının maaş bordrosununa haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

Yılın ilk maaş bordrosu olması sebebiyle henüz vergi matrahımız yüzde 15'lik dilimde yer almasından dolayı daha az kesinti yapılıyor ayrıca 2019 enflasyon zammı ile birlikte verilen 10,7 lik Maaş zammı ile birlikte memurlar Aralık ayına göre kıyasladıklarında bordrolarında güzel rakamlar görecek....

E BORDRO NASIL SORGULANIR?

E Devlet’e giriş yaptıktan sonra e hizmetler kısmından Maliye Bakanlığı başlığı altında e- Bordro hizmetini görüntüleyebilir, yıl ve ay seçimi yaparak sorgulama yapılabilirsiniz.

İsterseniz maaş bordronuzu yine aynı sayfada yer alan “Yazdır” butonu yardımıyla yazdırabilirsiniz.

E-Bordro

E-Bordronuzu şimdi sorgulamak için tıklayınız

 

Sağlık Personeli Döner Sermaye (Performans ) Ödemenizi sorgulamak için tıklayınız

 

Ocak-Haziran 2019 Sabit Ek Ödeme Tutarları için tıklayınız

 

 *  Sabit Ek Ödemeler Ünvana göre değil Derece/Kademeye göre belirlenmektedir. Derece/Kademenizi E-Bordronuzdan görebilirsiniz
.

 **  Maliye Bakanlığı e-bordro hizmetini 657 Sayılı kanuna tabi memurlar kendilerine ait bordroları listeleyip bordro detaylarını görüntüleyebilirler.

AİLE YARDIMI DA ARTTI

Yeni zamlarla birlikte memurların alacağı aile yardımı da arttı. Buna göre eş için ödenen aile yardımı 278 liraya, çocuk için yapılan aile yardımı da 32.6 liraya çıktı. Eşi çalışmayan, iki çocuklu bir memur için ödenecek aile yardımı 400 lirayı geçti.

E- devlet, son birkaç yıldır aktif olarak hizmet veren ve devlet dairelerine gitmeden işlemlerinizi 7/ 24 halledebilmenizi sağlayan bir elektronik sistemdir.

Sisteme giriş yapabilmeniz için öncesinde PTT’den şifre almış olmanız gerekiyor.

Eğer internet bankacılığını kullanıyorsanız ve bankanız e- devlet listesinde varsa, şifre almadan giriş yapabilirsiniz. Akbank, Albaraka Türk, Halkbank, Anadolu Bank, Türkiye Finans, İş Bankası, Vakıfbank, KuveytTürk, ING Bank, DenizBank, QNB Finansbank, Garanti Bankası, TEB, ŞekerBank, Ziraat Katılım, Yapı Kredi, Odeabank e- devlet listesinde yer alan bankalardır.

Giriş yapıp bankanızı seçmeniz için https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/Banka-Giris adresini kullanabilirsiniz.

Burada yer alan bölümde bankaların ismi logo olarak belirtilmiştir. Hangi banka üzerinden giriş yapmak istiyorsanız logosuna tıklamanız yeterli.

Ardından bankanın sayfasında yönlendirileceksiniz. Burada T.C. kimlik numarası/ müşteri numarası ile parolanızı girmeniz yeterli. Ardından yeniden e- devlet sistemine yönlendirilecekseniz, aynı işlemleri bu şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
Her Okula Bir Acil Tıp Teknisyeni Ve Paramedik İstihdamı İçin BaşvuruÖnceki Haber

Her Okula Bir Acil Tıp Teknisyeni Ve Par...

Genç Hemşire tartıştığı nişanlısını av tüfeği ile öldürdüSonraki Haber

Genç Hemşire tartıştığı nişanlısını av t...

Haber Yorumları

  • Merih01-02-2021 15:22

    Son durum nedir acaba ?

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar