Mustafa Kemal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Kemal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı!
Abone ol
Başvuru Tarihi: ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar)...

 

 

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

 

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde (Giderleri Merkezi Bütçe ve Döner Sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06 06 1978 tarihli ve 7 15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2'inci maddenin (b) fıkrasına göre Lise ve Önlisans mezunları için 2010 yılı KPSS (B) grubu ve Lisans mezunları için 2012 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacaktır.

 

TABLO 1

 

GİDERLERİ DÖNER SERMAYEDEN KARŞILANACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN

 

NİTELİK KODU UNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER HİZMET YILI BRÜT ÜCRETİ

 

001 Hemşire 13 Sağlık Yüksekokulları veya Fakültelerin Hemşirelik bölümlerinden mezun olmak 5 yıldan az olanlar 1.400.00 TL 5 yıldan 10 yıla kadar olanlar 1410.00 TL

002 Sağlık Teknikeri 2 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Acil Tıp Teknikerlıği bölümünden mezun olmak 5 yıldan az olanlar 1.250,00 TL 5 yıldan 10 yıla kadar olanlar 1.260,00 TL

TABLO 2

 

GİDERLERİ MERKEZİ BÜTÇEDEN KARŞILANACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN

 

NİTELİKKODU UNVANI ADEDİ ARANILAN NİTELİKLER HİZMET YILI BRÜT ÜCRET

 

003 Hemşire 23 Sağlık Yüksekokulları veya Fakültelerin Hemşirelik bölümlerinden mezun olmak 5 yıldan az olanlar1.400,00 TL 5 yıldan 10 yıla kadar olanlar1.410,00 TL

004 Hemşire 1 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak ve en az 5 yıl Kardiyo Vasküler Cerrahı Ameliyathanesindeçalışmış olmak 5 yıldan az olanlar1.400,00 TL, 5 yıldan 10 yıla kadar olanlar 1.410,00 TL, 5 yıldan az olanlar 1.100,00 TL, 5 yıldan 10 yıla kadar olanlar 1.150,00 TL

GENEL ŞARTLAR:

 

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48 maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır:

 

a) T.C. Vatandaşı olmak,

 

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

 

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen sureler geçmiş olsa bile: kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar. Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karsı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

 

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle: askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik cağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

 

e) 657 Sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

 

2- Lisans mezunu Hemşire pozisyonu için 2012 KPSSP3 (B) grubu KPSS P3 puanı esas alınacaktır.

 

3- Sağlık Teknikerlıği pozisyonu için 2010 KPSSP93 (B) grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır,

 

4- Lise mezunu Hemşire pozisyonu için 2010 KPSSP94 (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır,

 

5- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

 

6- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumun bulunmaması.

 

7-657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme donemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

 

8- Adaylar her iki tabloda yer alan kadro pozisyonlarından sadece birine müracaat edebileceklerdir. Birden fazla unvan ve kadro pozisyonu için başvuran adayların müracaatları geçersiz sayılacaktır. (Döner Sermayeden karşılananlar (tablo 1) İle Giderleri Merkezi Bütçeden karşılanan (tablo 2) kadro pozisyonlarından sadece bir pozisyon için müracaat kabul edilecektir.)

 

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:

 

Müracaatlar ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığından (M.K.U Personel Daire Başkanlığı web sitesinden de indirilebilir.) temin edecekleri başvuru dilekçesi ve başvuru formu ile istenilen belgelerle ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Ayrıca, gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek olup. idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

 

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

 

KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların ısım listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 15 (onbeş) iş gunu içerisinde www.mkuedu.tr adresinden ilan edilecektir. Her kadronun 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenecektir Asıl kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerme yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 

İSTENİLEN BELGELER:

 

1- Başvuru Dilekçesi - http: 'Zwww.mku.edu.tr maın.php'locatıon=pdb

 

2- Öğrenim Belgesi (aslı ve fotokopisi)

 

3- Önlisans ve Lise Mezunu Pozisyonlar için; 2010 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (fotokopisi veya ınternet çıktısı)

 

4- Lisans Mezunu Pozisyonlar için; 2012 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (fotokopisi veya ınternet çıktısı)

 

5- Nüfus cüzdanı fotokopisi

 

6- Fotoğraf (2) adet

 

7- Başvuru formu - http: 'www.mku.edu.tr 'main.php?location=pdb

 

9. Aranan niteliklerde belirtilen ve istenen belgelerin aslı ya da onaylı sureti ( deneyim belgesinin resmi belge sıfatı taşıması gerekmektedir.)



Kaynak : http://www.devletmemurlari.net/haber/1362/mustafa-kemal-universitesi-sozlesmeli-personel-alim-ilani.html#ixzz27eIYesWq


Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
Türk Sağlık-Sen üyeleri Türkiye genelinde hastanelerde şehitleri andıÖnceki Haber

Türk Sağlık-Sen üyeleri Türkiye genelind...

Hasta nakli sırasında fotoğraf çeken personele soruşturmaSonraki Haber

Hasta nakli sırasında fotoğraf çeken per...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar