Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı (Paramedik,Hemşire)

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı (Paramedik,Hemşire)
Abone ol
Üniversite Rektörlüğü yayınlamış olduğu ilan ile en az Lise mezunu 67 kamu personeli alımı olarak Paramedik, Odyometri ve Hemşire alımı gerçekleştiriyor. Alım KPSS sıralaması ile yapılacaktır.

Üniversite Rektörlüğü Başkanlığı 67 sağlık memuru olarak sözleşmeli Odyometri, ATT ve Hemşire alımı yapıyor.

Alımlar en az lise mezunu ve KPSS sıralaması ile yapılacaktır. Başvurular 22 Şubat 2019 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Hemşire ,Sağlık teknikeri ve sağlık personeli olmak üzere KPSS puan sıralaması ile Lise, Önlisans ve lisans mezunu adaylar için 67 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılmaktadır. başvuruları 15 gün içersinde yapılması gerekmektedir.

Mersin Üniversitesi 5 kişi Hemşire alımı için adayların Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olması gerekmektedir. Üniversite personel alımı KPSS puan sıralaması ile yapılmaktadır.

 

 

Üniversite kamu personeli alımı 33 kişi Fakülte ve Yüksekokullarının Hemşirelik bölümünden lisans mezunu olmak gerekmektedir. Sunmuş olduğumuz ilan kılavuzunda detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Sağlık teknikeri 24 kişi önlisans alımına başvuru yapacak adayların Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programlarının birinden mezun olmak, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programından mezun olmak ve Odyometri programından mezun olmak gerekmektedir.

Sağlık personeli alımı 5 kişi Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik, Acil Yardım, Ambulans ve Acil Bakım, İlk ve Acil Yardım programlarının birinden mezun olmak, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programından mezun olmak şartları vardır. 

Kamu personeli alımı Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, Sağlık Meslek Lisesi mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Atamaya hak kazanan asil ve yedek adayların isimleri Üniversitenin web sayfası ilanlar bölümünde ilan edilecektir.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
Atama Bekleyen Sağlıkçılar TBMM'deÖnceki Haber

Atama Bekleyen Sağlıkçılar TBMM'de

KPSS–2018/4 ve KPSS–2018/5 Göreve Başlama İşlemleri Hakkında DuyuruSonraki Haber

KPSS–2018/4 ve KPSS–2018/5 Göreve Başlam...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar