Memurlar Hesap Sormalı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memurlar Hesap Sormalı!
Abone ol
Bugün 15 Temmuz 2014. Hepiniz maaşınızı bugün bankamatiklerden aldığınızda memuriyetinizde ilk defa yeni bir durumla karşılaşacaksınız.

Kıymetli Kamu Çalışanları,

Bugün 15 Temmuz 2014. Hepiniz maaşınızı bugün bankamatiklerden aldığınızda memuriyetinizde ilk defa yeni bir durumla karşılaşacaksınız.

İlk defa Temmuz ayında maaşınızda bir kuruş bile zam almadığınızı göreceksiniz. Sadece maaşınızda değil sabit ek ödemenizde, aile yardımı gibi sosyal ödemelerde de bir kuruş bile zam alamadınız.

 

Çünkü kendisini memur sendikası sananlar,   toplu sözleşmede hükümetin teklifinden bile daha düşük bir teklife evet dediler. Enflasyon farkının istemediler.

Yılın ilk altı ayında enflasyon oranı yüzde 5.7 çıktı. Hiç pazarlık yapmayıp hükümetin açıkladığı yüzde 3+3 zamma razı olsalardı. Bugün yüzde enflasyon farkı olarak yüzde 2.7 daha maaşınıza zam yapılmış olacaktı.

Fakat istemediler. Kirli bir oyun oynadılar.  Masaya yüzde 6+6, taban aylığı 100 TL zam ve 234 TL aile yardımı talebi ile oturdular. Sadece 123 TL zamma imza attılar. Kısacası memura ikiyüzlü davrandılar. Bugün enflasyon karşısında memurun maaş zammı çoktan buharlaştı.  Memur enflasyon karşısında kaybetti.  2014 yılını size Memur-Sen zehir etti.

Temmuz ayı itibarıyla pratisyen bir doktor 119 TL, ebe hemşire, sağlık teknisyenleri ve sağlık memurları 60 TL, Memurlar 46 TL, Hizmetliler aylık 28 TL zarardalar.

Aile yardımı Temmuz 2013’te 163 TL’idi. Temmuz 2014’te de 163’TL olarak kaldı. Hâlbuki sadece yüzde 3+3 ve enflasyon farkına bile evet denilseydi bugün aile yardımı 178 TL’idi.

Ama tüm bunları Memur-Sen istemedi. Memurları düşünmedi.  Onlar hesabını sadece kendi siyasi ikballeri üstüne yaptı. Ona göre zam isteyip, imzayı attı.

Hesabında, kitabında, aklında ve imzasında memurlar olmayan Malum-Sen’in yol açtığı bu felaketi hiçbir kamu çalışanı unutmamalı, aklından çıkarmamalıdır.  
Sadece unutmamak yetmez, malum sendikanın 2014 yılında ellerindeki imza yetkisini kötüye kullanarak yapılan bu zulmün hesabını kamu çalışanları sormalıdır. Kendilerine ikiyüzlü davranan, hükümetin teklifinden daha düşük bir zamma imza atanların yanlarına bunu kar bırakmamalıdır.

Memurun ocağına incir ağacı dikenlere memurlar gerekli dersi vermeli, bunlara daha fazla tahammül etmemelidirler. Malum sendikaya her ne şekilde olursa olsun üye olan veya yapılanlar, Bir imza atarak kendilerine 2014’ü zehir eden, ceplerine kocaman bir delik açan, enflasyon canavarına memuru teslim eden malum sendikadan bir imza ile yollarını ayırmalıdırlar. Gelecekleri ile daha fazla oynamalarına, evlerine girecek aşa kepçe daldırıp alıp gitmelerine mani olmalıdırlar. Tepkilerini ortaya koymalıdırlar. Zulme rıza göstermemelidirler. Aksi takdirde Kötülerin kendilerine tahammül edildikçe, daha çok azacağına şahit olacaklardır.

UNUTMAYIN AKILLI ADAM AYNI DELİKTEN, ÜSTELİK AYNI YILANA İKİ DEFA ISIRILMAZ

 

Türk Sağlık-Sen


Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
Bedelli bayrama kadar tamam gibiÖnceki Haber

Bedelli bayrama kadar tamam gibi

Kurtarma botları ambulans bot olduSonraki Haber

Kurtarma botları ambulans bot oldu

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar