Korona’ya Yakalanan Hemşire Anlattı: Her şey burun akıntısıyla başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korona’ya Yakalanan Hemşire Anlattı: Her şey burun akıntısıyla başladı
Abone ol
Corona virüsü dünya çapında panik yaratmaya devam ederken, hastalığa yakalanan sağlık çalışanları da yaşadıklarını anlatıyor. Testleri pozitif çıkan ABD'li bir hemşire de her şeyin bir burun akıntısıyla başladığını söyledi.

ABD’nin Colorado eyaletinde yaşayan hemşire Lisa Merck, KDVR televizyonuna corona virüsü sürecinde yaşadıklarını anlattı. Hawaii’de bir sağlık konferansına katıldığını belirten Meck, geri döndükten sonra burun akıntısı yaşamaya başladı.

Birkaç gün içinde semptomları hızla artan Merck, şiddetli ağrılarla mücadeleye girişti. Kaslarını kullanmakta bile zorluk çektiğini söyleyen Merck, “Sanki birileri ben bıçaklıyor gibiydi. ‘Acaba grip mi oldum’ diye düşünüyordum” dedi.

Durumu düzelmek yerine daha da kötüleşince Merck ve eşi hastaneye gitti. Merck, “Ayağa kalktığımda bayılacak gibi oluyordum. En sonunda kocama ‘beni acil servise götürmen gerek’ dedim. Hiçbir şey beklediğim gibi olmadı” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vaka Sayısı 4 Hafta İçinde 5 Bini BulabilirÖnceki Haber

Vaka Sayısı 4 Hafta İçinde 5 Bini Bulabi...

Sağlık Çalışanlarına En Az Bir Maaş İkramiye VerilmeliSonraki Haber

Sağlık Çalışanlarına En Az Bir Maaş İkra...

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar