İl Sağlık Müdürü: Ambulanslarımıza Yol Verin!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Sağlık Müdürü: Ambulanslarımıza Yol Verin!
Abone ol
Kayseri İl Sağlık Müdürü İsmail Kılıç basın mensupları ile tanışma toplantısında bir araya geldi. Kılıç yaptığı açıklamalarda ambulanslarımızın önünde kimi ralli yapıyor kimi peşine takılıyor diye belirterek lütfen ambulanslara yol verin, yoksa içindekileri kaybediyoruz, dedi.

Kayseri İl Sağlık Müdürü İsmail Kılıç, "Ambulanslarımızın önünde kimi ralli yapıyor kimi peşine takılıyor. Lütfen ambulanslara yol verin, yoksa içindekileri kaybediyoruz" dedi.

 

Kılıç, İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlediği tanışma toplantısında kentteki sağlık hizmetleri ve sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Kentte bin 243 uzman hekim bulunduğunu belirten Kılıç, sağlık alanında toplam 14 bin 701 personelin hizmet verdiğini bildirdi. 

 

Yapımı devam eden bin 584 yataklı şehir hastanesinin yüzde 9 civarında tamamlandığını kaydeden Kılıç, şehir hastanesinin bölge için önemine işaret etti. Kılıç, "Hastane, otogara yakın. Çevreyolu yakınından geçiyor. Yani ulaşım anlamında bir sorun yok. Burası sosyal alanları olan, misafir otelleri bulunan, hasta mahremiyetine son derece önem verilerek yapılmış bir ya da 2 kişilik odaların yer alacağı bir hastane olacak" dedi.

 

- 112 Acil Sağlık Hizmetleri

Sağlık hizmetlerinin en zor alanlarından birinin de 112 Acil Sağlık Hizmetleri olduğunu ifade eden Kılıç, vatandaşların trafikte ambulanslara gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi. Kılıç, "Ambulanslarımızın önünde kimi ralli yapıyor kimi peşine takılıyor. Lütfen ambulanslara yol verin, yoksa içindekileri kaybediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Sağlık hizmetlerindeki atılımlara dikkati çeken Kılıç, kentte normal ambulansların yanı sıra bir helikopter ambulans, 5 kar paletli ambulans, 4 sedyeli bir ambulans, bir motosikletli ambulans ve bir obez ambulansıyla hizmet verdiklerini bildirdi. 


Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
Sağlıkta Şiddetin Mağduru da KadınlarÖnceki Haber

Sağlıkta Şiddetin Mağduru da Kadınlar

O hemşire cesetlerle selfie çekmişSonraki Haber

O hemşire cesetlerle selfie çekmiş

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar