Dayak yiyen hemşireye, hapis davası da açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dayak yiyen hemşireye, hapis davası da açıldı
Abone ol
Necla hemşire hamileyken bir hasta yakınından gördüğü şiddetle düşük tehlikesi geçirdi. Şiddete direndiği için yaralama suçundan hapsi isteniyor

İstanbul'da Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de görevli 5 aylık hamile hemşire Necla Çetin'in bir hasta yakını tarafından darp edilmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı.

 

Savcılık, olay sonrasında karnına aldığı darbeler nedeniyle bebeğini düşürme tehlikesi geçiren hemşire Çetin ve kavga ettiği Sema Elalmış hakkında "basit yaralama" suçundan 4.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre; olay geçtiğimiz haziran ayında yaşandı.

 

24 yaşındaki Elalmış, hasta çocuğunu Şişli Etfal'e götürdü. Elalmış, doktor muayenesinin ardından tahlil için kan alma ünitesine geçti. Çocuk huzursuzlandı. 14 yıllık hemşire Çetin, Elalmış'ı çocuğunu susturması için uyardı. Elalmış, hemşireye "Sen bu kanı almak zorundasın" dedi. İkili tekme tokat kavga etti.

 

Çetin karnından aldığı darbelerin etkisiyle bebeğini düşürme tehlikesi geçirdi. Kadın doğum servisinde tedaviye alınan Çetin, olayın ardından şöyle dedi: "Öğle saatlerinde 11 yaşlarında oğluyla bir bayan geldi.

 

Çocuk çok çırpınıyordu. Annesine sakinleştirmesini söyledim. O arada iki hastadan kan aldım. Üçüncü hastanın tüpünü hazırlarken, annesi çocuğu henüz sakinleştirmeden tekrar getirdi. Kan alma bölümüne oturttu. Çocuk sürekli tekme ve yumruk atıyordu. Annesine çocuğu sakinleştirmesini, aksi durumda doktoru ile görüşüp kanı alamayacağımı söyledim.

 

Annesi küfürlü kelimeler kullandı. Annesine tekrar anlattım. 'Kanı almak zorundaymışım' diye bana yönelik küfürlü kelimeler konuştu ve bana önce tokat attı sonra ise karnıma tekme attı. Kendimi kötü hissedince beni kadın doğuma götürdüler."

4.5 yıl hapis cezası

Savcılığa başvuran Çetin, Elalmış'tan şikayetçi oldu. Savcılığın olayla ilgili başlattığı soruşturma sonunda hazırladığı iddianamede Çetin ve Elalmış müşteki şüpheli olarak yer aldı. Savcılık, her iki tarafından birbirilerini basit şekilde yaraladıkları kanaatine vararak müşteki şüphelilerin 4.5 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları için sulh ceza mahkemesinde dava açtı.

 

İşte O Haberimiz;

Hasta yakını kadın hamile hemşireye tekme attı

Kaynak : SABAH


Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
Görevde Yükselme Sınav Giriş BelgeleriÖnceki Haber

Görevde Yükselme Sınav Giriş Belgeleri

Başbakanın özel doktoru değiştiSonraki Haber

Başbakanın özel doktoru değişti

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar