Ambulans şoförü kıskançlık krizi geçirdi: 2 ölü!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ambulans şoförü kıskançlık krizi geçirdi: 2 ölü!
Abone ol
Bursa’da Ambulans şoförü İbrahim Güzelgöz, ayrıldığı eşi Fatma Y. ile birlikte yaşadığı öğrenilen Muhammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez Kılıç ile hastanenin acil sevrisi önünde tartıştıktan sonra kurşun yağmuruna tuttu.

Vücutlarına çok sayıda kurşun isabet eden baba oğul, hayatını kaybetti. 

Olay saat 01.30 sıralarında Merkez Osmangazi ilçesi'nde bulunan Çekirge Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde meydana geldi. İddiaya göre Çekirge Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan Fatma Yılmaz'dan bir süre önce ayrılan ve Ankara'da Ambulans şoförü olarak çalışan İbrahim Güzelgöz (41) eski eşinin, bir süredir beraber yaşadığı Muhammer KIlıç(46) ile evlilik hazırlığı yaptığını öğrenince Fatma Y.'yi telefonla arayarak tartıştı. Tartışmanın ardından Ankara'dan, eski eşinin çalıştığı hastaneye gelen Güzelgöz, Fatma Y.'yi bulamayınca telefonla arayarak hastanede buluşmak istediğini söyledi. Telefonu Fatma Y,'den alan Muammer Kılıç, durumu konuşmak için hastaneye geleceğini söyleyerek telefonu kapattı. Hastanenin acil servisi önüne oğlu Muhammet Enez Kılıç (18) ile gelen Muhammer Kılıç, İbrahim Güzelgöz ile bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran İbrahim Güzelgöz. Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç'ın kafalarına birer kurşun sıktı, hastanede bulunan vatandaşların gözleri önünde yere yığılan baba 

Oğula müdahale etmek isteyen doktorları da tehdit ederek yanına yaklaştırmayan İbrahim Güzelgöz hastane polisinin uyarısına rağmen yerde yatan Muammer Kılıç ve Muhammet Enez Kılıç'a ateş etmeye devam etti. İbrahim Güzelgöz daha sonra silahını yere bıraktıktan sonra polise teslim oldu.

 

BÜYÜK PANİK YAŞANDI



Olay sonrası hastanede bulunan vatandaşlar ise büyük panik yaşadı. Hastanedeki görevliler tarafından acil servise alınan Muammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez Kılıç doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından hastaneye gelen Fatma Y. ise sinir krizleri geçirdi

 

ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU



Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerinde yaptığı incelemelerde 24 adet boş kovan tespit etti. Muammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez Kılıç'ın cesetleri Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan İbrahim Güzelgöz'ün sorgusu devam ediyor.


Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
2015/3 KPSS ile atananlar ne kadar ücret alacak?Önceki Haber

2015/3 KPSS ile atananlar ne kadar ücret...

'2. Ulusal Üniversiteler Arası Ambulans Rallisi' başladıSonraki Haber

'2. Ulusal Üniversiteler Arası Ambulans...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar