112 Acil Servis Ekibine Teşekkür Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
112 Acil Servis Ekibine Teşekkür Ziyareti
Abone ol
57 yaşındaki Emekli Astsubay Mustafa Şengün yeniden hayata döndüren sağlık ekiplerine ziyaret gerçekleştirdi.

Gölcük halkı tarafından sevilen ve tanınan bir kişi olan 57 yaşındaki 3 çocuk Babası olan Emekli Astsubay Mustafa Şengün, yaklaşık 4 ay öncesinde yaşadığı başta ailesi olmak üzere, dostları, arkadaşları ve yakın esnaf arkadaşlarının çok üzüldükleri ve unutamadıkları ani rahatsızlıktan önemli ölçüde kurtularak yeniden hayata dönmesini ve hayata yeniden tutunmasının tarifinin zor olduğunu belirtti.

 

Merkez Mahallesi 20.sokak Erenkaya Pasajındaki akrabası Ömer Çobana ait Sümer Tuhafiyeye ait Boncuk Dünyasında idareci olarak görev yapan Mustafa Şengün, yoğun tedavi süreci sonrasında yeniden sağlığına kavuşmasında, D.dere 112 Acil servis ekibinin azimli,gayretli ve insan sağlığına büyük önem vermesindeki mesleki sorumluluğun büyük etken olduğunu belirtti.

 

6 Ağustos 2014 tarihinde bir anda işyeri önünde yığılıp kalan, Mustafa Şengün Pasajdaki ve çevredeki Esnafların yardımlarıyla, 112 Acil servis aranarak yardım istenmesi ile D.dereden gelen 112 Acil Servis ekibinden Murat Güner ve Erol Buldu başta olmak üzere diğer Sağlık görevlilerinin yaklaşık 1 saat 15 dak. süren ilk yardım çalışması sonrasında umutların tam bittiği anda yeniden hayata döndü.

 

112 Acil servis ekindeki görevlilerin Mustafa Şengün’e gereken ilk müdahale yapılmasında gördükleri büyük sevgi ve ekibin işini kolaylaştırıcı yaklaşımı ekibi oldukça etkilemiş. Normal olarak bir hastaya 2 defa şoklama yapan Acil servis ekibi bu durumdan etkilenmeleri ile şoklamayı fazladan 2 defa daha yapmalarıyla umutların tükendiği anda bir hayatın nasıl kurtarıldığını hem kendileri hem de Mustafa Şengün’ün yakınlarının, esnaf arkadaşları görmüş oldu.

 

İlk müdahalenin ardından Ambulans ile Devlet Hastanesi acil servisine getirilen Mustafa Şengün,Kardeoloji uzmanı tarafından gerekli muayenenin ardından Mustafa Şengün’ün İzmit Konak hastanesine sevk edilmesi gerektiğini belirtiyor. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Kalbe giden 5 damarının ileri derecede tıkalı olduğu acil ameliyat gerektiği ifade ediliyor.

 

Ambülans ile yeniden İzmit Konak hastanesine götürülen Mustafa Şengün burada başarılı bir operasyon ile kolundan alınan damarlar ile ameliyat olup 16 Ağustos 2014 tarihine kadar burada tedavi altında tutuluyor.

 

Aradan geçen 10 günlük sürede hiçbir şeyi hatırlamadığını belirten 57 yaşındaki Emekli Astsubay Mustafa Şengün, ne kadar teşekkür etsem de bir hayat kurtaran,beni hayata yeniden bağlanmamı sağlayan D.dere 112 Acil servis ekibine gönülden teşekkür ediyorum diyor.

 

Aradan geçen 4 aylık süre sonunda Akrabaları Ömer ve Mustafa Çoban ile esnaf arkadaşlarının araştırmaları sonunda o gün görev yapan D.dere 112 Acil servis ekibini çalışma yerlerinde ziyaret ederek, duygu yüklü bir buluşma yaşanmış oldu. 112 Acil Servis ekibinden Murat Güner ve Erol Buldu ve diğer ekip görevlileri, Mustafa Şengün’ü bir anda karşılarında sağlıklı bir şekilde görmeli ile çok mutlu oldular. Ekip ile bir süre sohbet eden Mustafa Şengün,ne söylersem söyleyeyim,ne yaparsam yapayım,bunun adına ister insanlık görevi denilsin,ister meslek aşkı denilsin inanın tarifi çok zor,ifade etmek ayrıca çok zor. Allah razı olsun dedi.

 


Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
Ambulans görünümlü araçla kaçak sigara sevkiyatıÖnceki Haber

Ambulans görünümlü araçla kaçak sigara s...

112'ye yağmur gibi ihbar yağdıSonraki Haber

112'ye yağmur gibi ihbar yağdı

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar