112 Acil Sağlık İstasyon Sorumluları Toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
112 Acil Sağlık İstasyon Sorumluları Toplantısı
Abone ol
Gaziantep Sağlık Müdürü Dr. Sadettin YAZI, 112 Acil Sağlık İstasyonları birim amirleri ile bir araya geldi.

40 istasyon birim amirinin katıldığı toplantıda konuşan Sağlık Müdürü Dr. Sadettin YAZI şunları dile getirdi:


    “İnsan hayatı hiçbir şeyle mukayese edilemeyecek kadar önem arz etmektedir. Hayati bir işlevi yerine getiren 112 Acil Sağlık Hizmeti çalışanlarımız ile birlikte vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için yoğun çaba sarf etmekteyiz.


Merkezde 28, ilçelerimizde 12 olmak üzere toplamda 40 Acil Sağlık Hizmeti istasyonu ve 77 ambulans ile vatandaşlarımızın ihtiyacı olan sağlık hizmetini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyiz.
Yaklaşık 2 milyon nüfuslu Gazi şehrimizde halkımızın yanı sıra Suriyeli misafirlerimize de sağlık hizmeti sunmaktayız.  Bu yoğun tempo içerisinde 7/24 fedakârca çalışan değerli sağlık çalışanlarımızın bizim için kıymeti paha biçilemez.


 Yoğun trafik, gerekli hassasiyeti göstermeyen sürücüler, hava muhalefeti gibi olumsuz şartlarda dahi vatandaşlarımıza bu olumsuzlukları yansıtmamaya azami özen gösteriyor ve güler yüzlü hizmet için bütün gücümüzle çalışıyoruz.”  dedi.


112 İSTASYONLARI FİZİKİ ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLDİ…
Yaşanılan sorunlar ve çözüm önerilerinin dile getirildiği toplantı sırasında, daha önce gerçekleştirilen ziyaretler esnasında 112 Acil Sağlık çalışanlarının fiziki şartlarında iyileştirme yönündeki istekleri de gündeme geldi.


Acil vakalara yerinde müdahalede bulunduktan sonra en yakın sağlık kuruluşuna sevk etmeye çalışan 112 acil sağlık personellerinin gece gündüz kullandıkları mekânların fiziki şartlarının daha da iyileştirilmesi için kullandıkları malzemelerin yenileme çalışmalarının başladığını ve devam ettiğini belirten Dr. Sadettin YAZI;  “Yaklaşık 627 personel tarafından kullanılan istasyonlarımız ile daha huzurlu, mutlu, insanların severek işine geldiği, sevgi dolu bir ortam yaratarak performansı ve kaliteyi artırmak hedeflenmiştir.” dedi. (olaymedya.com)

Anahtar Kelimeler:
  • 00
    SEVDİM
  • 00
    ALKIŞ
  • 00
    KOMİK
  • 00
    İNANILMAZ
  • 00
    ÜZGÜN
  • 00
    KIZGIN
4/B'lilerin Ek Ödemelerinden Kesinlen Sgk Primleri Hakkında Önemli AçıklamaÖnceki Haber

4/B'lilerin Ek Ödemelerinden Kesinlen Sg...

'Hemşire Partisi' Bakanlığı Harekete GeçirdiSonraki Haber

'Hemşire Partisi' Bakanlığı Harekete Geç...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar